Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 18.217.228.35

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494

Статистика

На сайті були




Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494







Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494
Головна » 2018 » Лютий » 6 » ЯК учителям першачків навчатись онлайн
ЯК учителям першачків навчатись онлайн

У МОН розповіли, як учителям першачків навчатись онлайн

У Міністерстві освіти і науки надали роз'яснення щодо проходження дистанційного навчання на онлайн-курсі для вчителів початкової школи, який розпочав роботу 1 лютого.

Дистанційний курс є одним із обов'язкових етапів підвищення кваліфікації педагогів, які навчатимуть першокласників з вересня 2018 року.

У відомстві повідомляють, що проходити курс та виконувати завдання можна з будь-якого пристрою та у будь-який час доби.

Курс складається з 6 модулів. Серед тем – Державний стандарт початкової освіти, методики компетентнісного навчання, інклюзивна освіта. Окремий блок присвячений нейропсихології: науці, що дозволяє вчителю зрозуміти особливості функціонування мозку дитини, виявити причини труднощів у навчанні та виправити їх.

Під час навчання передбачається виконання різноманітних теоретичних і практичних завдань, результати яких впливають на отримання електронного сертифікату.

Перед початком навчання вчителям необхідно зареєструватись на сайті EdEra та  ознайомитись з необхідними інструкціями, що містять докладну програму курсу, орієнтовні терміни публікації навчальних матеріалів, детальний порядок реєстрації, покрокову інструкцією входу в персональний кабінет на сайті ЕdErа та загальні рекомендації з навчання на дистанційному курсі.

У МОН зазначають, що якщо у вчителів виникнуть додаткові запитання стосовно курсу чи платформи, вони можуть надсилати їх на електронну адресу info@ed-era.com.

Інформація щодо порядку оцінювання завдань, зразки завдань та інструкція з виконання завдань будуть опубліковані після початку навчання. Про це всіх слухачів курсу буде повідомлено через електронну пошту, за якою вони зареєстровані.

Категорія: Освіта | Переглядів: 243 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]