Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 3.21.97.61

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942

Статистика

На сайті були




Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942







Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942
Головна » 2015 » Листопад » 3 » 2 листопада 2015 року у Міністерстві освіти і науки України відбулось урочисте відкриття ІІ Турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотніст
2 листопада 2015 року у Міністерстві освіти і науки України відбулось урочисте відкриття ІІ Турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотніст

Відкрито ІІ Турнір юних знавців курсу «Фінансова грамотність»

2 листопада 2015 року у Міністерстві освіти і науки України відбулось урочисте відкриття ІІ Турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність» та жеребкування команд учасників.

У заході взяли участь Олег Дерев’янко, заступник Міністра – керівник апарату Міністерства освіти і науки України; Юрій Кононенко, директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН; Денис Дзензерський, народний депутат України – заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності; Юрій Завалевський, заступник директора Інституту модернізації змісту освіти МОН; Тетяна Грінченко, професор кафедри банківської справи Інституту банківських технологій та бізнесу Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи»; модератор заходу – Вікторія Косик, начальник відділу цифрової освіти, фінансової грамотності та навичок підприємництва Інституту модернізації змісту освіти МОН.

Олег Дерев’янко зазначив важливість впровадження курсу «Фінансова грамотність» та його роль у сучасній системі освіти. На думку заступника Міністра, діти у ХХІ сторіччі повинні вивчати усі види грамотності, тому що країна не стоїть на місці та постійно розвивається.

Юрій Завалевський повідомив про зроблені кроки для впровадження курсу «Фінансова грамотність». Зокрема, Інститут модернізації змісту освіти та Національний Банк України провели апробацію курсу, розробили навчально-методичне забезпечення курсу для 2-10 класів загальноосвітніх шкіл. «На сьогодні проведена вже електронна апробація курсу «Фінансова грамотність», що допоможе покращити результати», – запевнив Юрій Завалевський.

17 команд старшокласників із різних регіонів країни виявили бажання взяти участь у цих змаганнях. На дебатні «бої» Турніру буде винесено 20 питань з різних аспектів фінансової діяльності.

Сьогодні, під час відкриття Турніру, проведено жеребкування, котрим визначено перелік питань для відбіркових ігор. Також шляхом жеребкування визначено по дві команди з регіону, які будуть готувати презентаційні матеріали для участі у першому відбірковому турі.

Протягом роботи журі доступ до електронної системи конкурсу, розміщеної на електронній платформі Університету банківської справи, буде відкрито для учасників Турніру та усіх бажаючих. Таким чином буде забезпечена прозорість вибору переможців. «Для участі у півфіналі і фіналі судді оберуть 6 команд, які будуть виборювати першість за уже знайомими з попереднього Туру правилами»,- підсумувала Вікторія Косик із Інституту модернізації змісту освіти МОН.

Категорія: Технології | Переглядів: 282 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]