Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 18.224.39.32

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942

Статистика

На сайті були




Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942







Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942
Головна » 2016 » Лютий » 1 » 1 лютого – офіційна дата початку реєстрації на ЗНО.
1 лютого – офіційна дата початку реєстрації на ЗНО.

Які документи і коли подавати, що робити при помилці в матеріалах, як перереєструватися.

1 лютого – офіційна дата початку реєстрації на ЗНО. Реєстрація на пробне ЗНО вже завершена (до 30 січня), і нагадуємо: реєстрації на звичайне тестування і пробне окремі.

Можливість зареєструватися буде до 4 березня. Український центр оцінювання якості освіти закликає випускників не зволікати з реєстрацією і нагадує, що їм треба зробити.

Отже, який шлях ви маєте пройти.

1

Ознайомившись з правилами вступу різних вишів, ви дізнаєтеся, які сертифікати ЗНО вам можуть знадобитися.

З переліку предметів, винесених цього року на ЗНО, оберіть потрібні вам: українська мова та література, історія України, математика, біологія, фізика, хімія, географія, англійська, німецька, французька, іспанська та російська мови.

Можна обрати лише 4 предмети. Результати з української, а також на вибір математики або історії України зараховують як оцінки ДПА. Цього року обов’язкові предмети ДПА – українська (у формі ЗНО), іноземна (не у формі ЗНО), на вибір математика або історія України (у формі ЗНО).

2

Підготуйте документи та матеріали. Копія паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). У разі відсутності паспорта окремі категорії осіб можуть подати інший документ. Якщо випускнику на 1 вересня 2015 року виповнилося 16 років, потрібний саме паспорт.

Дві однакові фотокартки 3х4 см.

Копія шкільного атестату (випускники минулих років) або довідку з місця навчання, що підтверджує здобуття в січні–серпні 2016 року повної загальної середньої освіти (учні професійно-технічних, вищих навчальних закладів).

Реєстраційна картка. Її треба сформувати на сайті УЦОЯО або звернутися по допомогу до працівника пункту реєстрації. Також випускникам 2016 року має допомагати відповідальний за реєстрацію в тому навчальному закладі, де вони навчаються.

В разі потреби підготуйте:

оригінал висновку про створення особливих умов для проходження ЗНО, виданого органом або закладом охорони здоров'я; копію свідоцтва про зміну імені, свідоцтва про шлюб, свідоцтва про розірвання шлюбу (якщо є розбіжності в персональних даних); копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих для реєстрації (якщо документи оформлені іноземною мовою). На копіях має бути напис «Згідно з оригіналом» (без лапок), а також особистий підпис особи, яка реєструється, її ініціали та прізвище, дата засвідчення копії.

3

Пакет документів подайте до закладу, в якому навчаєтесь. Випускники минулих років, учні професійно-технічних, вищих навчальних закладів надсилають їх напряму до регіонального центру оцінювання якості освіти. Ті, хто не може відправити документи поштою, мають надіслати скановані копії фотокартки та реєстраційних документів на електронну адресу, зазначену в контрольно-інформаційному листі.

Вам буде надіслано Сертифікат і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО, а також інформаційний бюлетень. Випускникам 2016 року індивідуальні конверти надсилають до закладу, де вони навчаються, решті – за адресою, зазначеною в реєстраційній картці. Якщо адресу в Україні не вказано, повідомлення про реєстрацію надсилається на емейл.

Якщо у вас немає можливості підготувати документи вчасно, ви маєте звернутися до свого регіонального центру. Якщо вам відмовлено в реєстрації через недотримання певних вимог, ви можете усунути ці причини і не пізніше 18 березня 2016 року надіслати до регіонального центру новий комплект документів.

4

Якщо вам треба внести зміни до поданих документів, перереєструйтеся. Для цього потрібно:

внести зміни до реєстраційної карти, розміщеної на інформаційній сторінці, роздрукувати реєстраційну картку та контрольно-інформаційний лист; оформити іншу реєстраційну картку; сформувати й надіслати комплект документів (реєстраційна картка, сформована під час перереєстрації; отриманий раніше Сертифікат, що анулюється (крім осіб, які відправляли документи електронною поштою); документ, що підтверджує зміни персональних даних або відомостей про місце навчання (якщо є такі зміни); оригінал висновку про створення особливих умов для проходження ЗНО, виданого органом або закладом охорони здоров'я (якщо відбулися зміни щодо особливих умов).

5

Якщо ви не можете пройти ЗНО під час основної сесії, треба зареєструватися на додаткову. Для цього ви подаєте документи і заяву з указанням причини, через яку неможливо скласти тести в основну сесію. А також документ, який підтверджує цю причину.

Учасники АТО, особи з тимчасово окупованих територій можуть зареєструватися в додатковий період – з 19 березня до 20 травня.

Категорія: Освіта | Переглядів: 263 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]