Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 13.59.62.219

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494

Статистика

На сайті були




Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494







Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494
Головна » 2014 » Лютий » 26 » "Російський Фантас" про майдан
"Російський Фантас" про майдан
Сергій Лук'яненко заборонив перекладати свої книги українською мовою

Письменник Сергій Лук'яненко заборонив перекладати свої книги українською мовою. Про це фантаст повідомив у своєму блозі в "Живому журналі".

Автор підкреслив, що через події на Майдані він також більше не буде їздити до України і брати участь в українських конвентах. Своїх колег по цеху письменник закликав зробити те ж саме.

Крім того, Лук'яненко звернувся до українських письменників-фантастів, імена яких не назвав, але зазначив, що його адресати звернення знають, про кого йдеться. "Славте бійців Майдану і носіть їм пиріжки, недоумки. Але якщо хоч одна з письменницьких "персон", що славили Майдан і майданутих, що пишуть притому російською і друкуються у Росії, захоче з'явитися на російських конвентах – я буду проти", – написав фантаст. Також він заявив, що докладе всіх сил, щоб перешкодити їх публікації на території РФ.

Всім "нормальним українцям" письменник порадив їхати до Росії чи Білорусії, оскільки Україна відтепер, на його думку, – "проклята земля, яка буде три покоління переповнена свою підлість і боягузтвом".

Сергій Лук'яненко неодноразово негативно висловлювався з приводу подій на Майдані. На думку автора, наразі до влади в Україні прийшли "нацисти і вбивці", які незабаром "переділять сфери впливу і дограбують Україну".
Категорія: Технології | Переглядів: 256 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]