Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 3.16.137.108

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942

Статистика

На сайті були




Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942







Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942
Головна » 2011 » Лютий » 28 » Порада Президента
Порада Президента

В.Янукович радить вивчати українську мову


Президент України Віктор Янукович радить вивчати українську мову. Так під час проекту "Розмова з країною" він відповів на питання студентки з Одеси, яка поскаржилася, що від неї вимагають вивчати українську мову.

"Я рекомендую вам, щоб ви вивчили українську мову і нею розмовляли. Це буде нормально. Оскільки ви повинні вивчати і іноземні мови. Ось я своїм внукам порадив, щоб вони вивчали українську мову і могли українською мовою розмовляти, спілкуватися і співати", - сказав Янукович.

"І упевнений, що ви теж це умієте робити. Нам потрібно ставитися до цього нормально. Ми живемо в Україні, на українській землі, і ми повинні до цього ставитися завжди з повагою і гордістю", - додав президент.

Він пригадав, що коли спілкувався з львів'янами, переконував їх у тому, що не слід ставити питання, які роз'єднують країну. "Я прошу російськомовних і україномовних з великим терпінням, великою толерантністю ставитися один до одного", - сказав він.

Він відзначив, що потрібно ухвалити такий закон, який міг би забезпечити захист прав російськомовного і україномовного населення.

Янукович також додав, що ухвалення рішення про надання російській мові статусу державної вимагає 300 голосів в парламенті.

"Зараз, коли ми підходимо до вирішення цього питання, в парламенті не набирається 300 голосів", - додав він.

"Але життя ваше має бути спокійним та впевненим", - сказав він і наспівав приспів пісні, яку раніше співав Марк Бернес, - "Любимый город может спать спокойно...".
Категорія: Освіта | Переглядів: 490 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]