Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 3.138.69.172

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494

Статистика

На сайті були




Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494







Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494
Головна » 2009 » Листопад » 10 » Фальшиві документи
Фальшиві документи

Близько 150 українських чиновників мають фіктивні біографії або дипломи
В Україні активно розвивається ринок фальшивих документів. Фіктивні біографії, паспорти або дипломи майже у 150 чиновників. 

"Близько 150 чиновників у нас з підробленими документами. Нікого ГПУ не посадила", - повідомив народний депутат Володимир Сивкович. 

За його словами, при нинішньому рівні корупції замовити бланки на державному підприємстві - не проблема. 

"Була комісія Верховної Ради в 2007 р. Тоді були дані, що близько трьох тисяч паспортів були просто продані. Вже готові і заповнені", - розповів він. 

За даними журналістів ТСН, нове свідоцтво про народження коштує від 450 до 750 доларів. Підробивши документи, можна, наприклад, отримати квартиру - якщо довести, що її колишній померлий власник був близьким родичем. 

Фіктивний паспорт продадуть за 1000 доларів. Прописка коштує декілька сотень: найдорожча - в Одесі, 250 доларів, Київська область - 200 доларів, інші міста - від 100 до 150 доларів. 

Але максимальний попит в Україні - фальшива освіта. Нагадаємо, нещодавно виник скандал довкола "липового" диплома заступника глави СБУ Андрія Кислинського. Чиновника звільнили, і порушили проти нього кримінальну справу. 

Мінімальна вартість диплома молодшого спеціаліста - 450 умовних одиниць, стільки ж коштує і диплом інженера старого зразка. Пластиковий продають вже за 750 доларів. Ділки пропонують і російські дипломи - за 950 доларів. 

Диплом для іноземця - 1200 доларів. До ціни входить документ, виписка з оцінками і легалізація. Документи про навчання теж справжні, новий диплом проводиться по державній електронній базі даних. 

Загалом, вигадана біографія українців, який за свідоцтвом із знатного роду, прописаний у шикарному районі міста, вчився в престижному ВНЗ Москви і дуже вигідно одружений - коштує приблизно 5 тисяч 500 доларів. Але навіть якщо ці документи не були використані в злочинних цілях, покарання - мінімум 2 роки ув'язнення.

Категорія: Освіта | Переглядів: 629 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]