Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 3.144.252.140

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942

Статистика

На сайті були




Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942







Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942
Головна » 2009 » Березень » 1 » Перемога Українського футболу
Перемога Українського футболу
Вперше в історії українського футболу три вітчизняних клубу подолали першу весняну стадію єврокубків. Київське "Динамо", харківський "Металіст" і донецький "Шахтар" переступили через бар'єр в особі "Валенсії", "Сампдорія" і "Тоттенхем" і продовжують боротьбу за Кубок УЄФА. Причому підопічні Сьоміна і Маркевича зійдуться в очній сутичці, а команді Луческу будет зустріч з колишньою командою потенційно майбутнього наставника "Шахтаря" Валерія Газзаева - московським ЦСКА. 

Найважча задача безперечно була у киян. Після результативною домашньої нічий динамівці зобов'язані були йти вперед і шукати щастя в атаці. І вони його знайшли на 34-й хвилині, коли Каддурі, участь якого в грі було під питанням, поборовся і переадресував м'яч Кравця. Артем протаранив двох захисників і холоднокровно катнул м'яч під Сесар. 

Раділо "Динамо", втім, недовго - перед самою перервою Несмачний сфоліл на нерідній правому фланзі, і Марча, звільнившись від опіки Кравца, розстріляв Богуш. У другому таймі все той же Несмачний привіз аналогічний штрафного (ще й картку отримав), а Дель Орно в купі-мале на лінії воротарської пропіхнул у ворота киян другий м'яч. 

Але до честі підопічних Сьоміна вони не стали без оглядки летіти вперед, планомірно очікуючи свій шанс. І він випав бразильця Корреа, якого весь другий тайм практично не було видно на полі. Карлос видав чудовий пас врозріз на Кравця, який знову переграв Сесар. "Валенсія" кинулася рятувати становище, але що вийшов на заміну Сабліч "з'їв" всі верхові м'ячі (відзначимо, що хорват вийшов на поле замість Черната, який відіграв всього 23 хвилини після виходу на поле - скривджений рішенням Сьоміна румунів в серцях зняв футболку і пішов у підтрибунное приміщення). 

Самою легкої повинна була стати завдання донецького "Шахтаря" - мало хто вірив, що тренер "шпор" Гарі Реднапп випустить основу на матч Кубка УЄФА всього за два дні до фіналу Кубка англійської ліги. Але на трибунах залишилися сидіти лише незаявленние Кін, Дефо і Павлюченко, а також травмовані Чорлука і Кінг. З основних же гравців не зіграли Бент і Леннон. Решта ж вийшли у старті і пристойно потерзалі українського чемпіона. Дуже намагалися юний талант "Тоттенхем" Обіка та екс-гравець "Барселони" Джованні Дос Сантос. 

Саме мексиканці судилося стати автором єдиного гола "шпор" у ворота гостей. Потужним пострілом здалека він пробив Пятов. Воспрянувшіе духом господарі посилили тиск на ворота підопічних Луческу, але в самій кінцівці всі їхні надії поховав Фернандіньо. 

Знову всухую переміг харківський "Металіст" - генуезька "Сампдорія" не привезла в гості до підопічних Маркевича ні лідера Кассано, ні капітана Паломбо, однак початок матчу було для господарів дуже непростим. Італійці вдало комбінувати і не раз загрожували воротам Горяінова, але гол пропустила в підсумку все одно "Сампо". 

Сергій Валяєв розіграв стінку з Едмаром та увірвавшись в штрафну пробив повз Міранте. А ще через десять хвилин фірмовим ударом здалеку відзначився Жажа. Був призначений штрафний метрах в 40 від воріт, і бразилець щільним пострілом пробив кипер гостей - м'яч вдарився перед воротарем і зрадницькому перестрибнули руки. Підопічні Маццарі спробували було відігратися, але оборона "Металіста" збоїв так і не дала. 

Тепер в 1 / 8 фіналу "Металіст" зіграє з "Динамо", а "Шахтаря" має бути зустріч з московським ЦСКА. Відзначимо також перемогу "Зеніта" над "Штутгарті" - клуб Тимощука тепер зустрітися з італійським "Удінезе". 

Валенсія (Іспанія) - ДИНАМО (УКРАЇНА) - 2:2 

Голи: Марча, 45, Дель Орно, 54 - Кравець, 35, 74 

Валенсія: Сесар, Мадуро, Альбіоль, Алексис, Дель Орно, Мата (Вісенте, 69), Марча (барах, 81), Фернандеш, Сілва, Вилья, Морьентес (Хоакін, 59) 

Динамо: Богуш, Несмачний, бета, Михалик, Ель Каддурі, Єрьоменко, Вукоевіч, Корреа (Гіоане, 78), Алієв, Кравченко (Чернат, 65, Сабліч, 88), Кравець 

Попередження: Дель Орно - Каддурі, Несмачний, Алієв, Вукоевіч 
Перший матч: 1:1 

Металіст (УКРАЇНА) - Сампдорія (Італія) - 2:0 

Голи: Валяєв, 29, Жажа, 39 

Металлист: Горяінов, Майдану, Обрадовіч, Гуйє, Ганцарчік, Валяєв, Слюсар, Едмар, Рикун (дівоче, 58), Жажа (Бордіян, 78), Олійник (Березовчук, 85) 

Сампдорія: Міранте, Кампаньяро, Гастаделло, Да Кошта, Падаліно (Мустаччо, 82), Саммарко (раджу, 64), Станкевічюс (П'єр, 64), Дессена, Ціглер, Беллуччі, Марілунго 

Попереджені: Саммарко 
Перший матч: 1:0 

Тоттенхем (Англія) - ШАХТАР (УКРАЇНА) - 1:1 

Голи: Дос Сантос, 55 - Фернандіньо, 87 

Тоттенхем: Гомес, Гантер, Шімбонда, Хаддлстоун, Жілберто (Босток, 77), Паласіос, О `Хара (Паррет, 71), Бейл, Дос Сантос, Обіка, Кемпбелл 

Шахтар: Пятов, Срна, Чигринський, Іщенко, Рац, Левандовські, Фернандіньо, Ілсіньо (Гай, 81), Жадсон, Вілліан (Хюбшман, 46), Гладкий (Морено, 61) 

Попередження: О `Хара, Паласіос - Левандовський, Хюбшман 
Перший матч: 0:2


Категорія: Спорт | Переглядів: 846 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]