Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 3.129.208.25

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942

Статистика

На сайті були




Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942







Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942
Головна » 2009 » Лютий » 27 » Мова тестування.
Мова тестування.
Завершується реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2009 року. Станом на ранок 27 лютого вже зареєстровано 353 тис. 632 випускники цього та минулих років, повідомляє Інформаційний центр незалежного оцінювання. 

76,2% від зареєстрованих учасників мовою своїх тестових завдань обрали українську, 23,5% - російську. Найменше охочих протестуватися польською мовою - один заявник, який воліє скласти тест з історії України. Кримсько-татарську мову обрали троє учасників, які хочуть проходити нею тестування з математики та фізики. 

Найбільше охочих стати студентами цього року зареєструвалось в Донецькій (30062) та Дніпропетровській областях (27 тис. 698), найменше - 5 тис. 675 - у Чернівецькій. У місті Києві зареєстровано 20 тис. 277 учасників оцінювання. 

Нагадаємо, що цього року зовнішнє тестування проходитиме в період з 6 травня до 5 червня та охоплюватиме вісім предметів: історію України, математику, фізику, хімію, біологію, географію та іноземні мови (англійська, французька, німецька та іспанська). 

Під час реєстрації кожен з майбутніх учасників тестування для його проходження може обрати не більше 5 предметів та одну з шести мов, якими ведеться навчання у системі вітчизняної середньої освіти: українську, російську, угорську, молдовську, польську, кримсько-татарську та румунську. Це не стосується тестування з української мови та літератури та іноземних мов. 

Обрану мову, як і перелік предметів, кожен зареєстрований учасник може змінити, але лише один раз і лише до моменту офіційного завершення реєстрації - 3 березня 2009 року.


Категорія: Освіта | Переглядів: 707 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]