Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 18.221.53.209

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494

Статистика

На сайті були




Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494







Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494
Головна » 2009 » Лютий » 20 » Модні стрижки та зачіски 2009
Модні стрижки та зачіски 2009

Весна вже на носі. Ще кілька  тижнів і можна буде скинути з себе зайвий вантаж одягу: шуби, светри, а найголовніше - шапки!

Настає час модних зачісок, стріжек та аксесуарів, які ніяк не можна ховати під головними уборами. Адже навіть ще багато століть тому вважалося, що у волоссі жінки - її сила, магічні і навіть чаклунське чари. Ми розповімо вам про останні модні тенденції в світі зачісок і розповімо, як виглядати стильно навесні і влітку 2009 року. 


 
У новому сезоні можна розпрощатися з філірованнимі пряди і накрученнимі локонами. На зміну всього цього приходить відсутність укладки! Так, так, ви не ослишалісь, в цьому році модельєри світового масштабу диктують нові правила! 
Однією з найбільш модних тенденцій 2009 року - це волосся, підняті догори. Це може бути пучок, або простий хвіст. Але дуже важливими у зачіску є два критерії: волосся потрібно прігладіть і прілізать, або начесать їх так, щоб усі пряди на голові були в хаотичному порядку. 

Що стосується стріжок, то самої стильної сміливо можна назвати стрижку «Боб».

   

Ось уже кілька сезонів своєрідне каре не хоче поступатися своє почесне лідерство іншим стрижки. Також не здається й пряма, густа челка, але прорежівать і зачесивать її набік в цьому сезоні стилісти не рекомендують. Також важливо не забувати, що челка повинна бути гладкою, а волосся не повинні стирчали в різні боки. 


Незважаючи на те, що природність дуже актуальна, натуральний колір волосся все-таки бажано трохи освіжити. Колір особливого значення не має: можна оттеніть, або кардинально перефарбує свої волосся, але не забудьте, що кардинально змінити колір волосся - це означає, перефарбує в синій або яскраво-червоний колір. Цього категорично не можна робити. Перефарбує в натуральний колір - ось наша задача. До речі, темні відтінки в цьому році вийшли на перше місце, так що волосся кольору «Мерелін Монро» скасовуються. Актуально навіть легке Мелирование, але воно не має кидатися в очі - просто візуально надати волоссю об'єм - головна функція. 
Завод розмова про прикрасах, варто відзначити, що сьогодні дуже популярний стиль «фюжн», різноманітність різних аксесуарів - шпильок, обручів і інших «брязкіток». Стиль «фьюжн» можна буквально назвати поєднанням несочетаемого, однак поєднувати не варто занадто рясно, т. к. основним постулатом стилю, все-таки, є девіз: краще менше, чим більше. Аксесуари покликані підкреслювати та відтіняє один одного, а не захаращувати вашу зачіску. 
 
А що цікавого запропонують нам модельєри і стилісти світового рівня в сезоні весна-літо 2009 року? 

Зачіска від «Gucci» 

  

Здавалося б, нічого особливого в цій зачіску немає, але не помітили ви схожість з тим, про що ми говорили трохи раніше? Подібне може побачити у себе на голові длінноволосая будь-яка дівчина, яка нещодавно прокинулась і встала з ліжка. Густа, трохи растрепанная челка, локони не вкластися і колір натуральний, але зверніть увагу, як освіжають весь образ тонкі, трохи освітлені пряди волосся! 

Зачіска від «Dolce and Gabbana» 

  

Рівний пробор, пріглаженние волосся та елегантний аксесуар - відмінний привід, щоб відвідати яке-небудь світський захід або просто сходити в кафе. Просто і зі смаком. 

Вони як завжди неповторні! Зверніть увагу на те, що зачіски як такої майже невидно, але з допомогою, здавалося, великого аксессуара вдалося зробити щось вкрай елегантне. Вже традиційно прілізанние волосся прибрані чарівною заколку, яка надає образу характер наївною Червоної Шапочки, а чорний колір на аксесуари додає образу ще й трохи зухвалість. 

Зачіска від «Versace» 

  



Ну, а цю зачіску можна назвати повсякденному у всіх значеннях цього слова. Нічого складного - просто волосся, акуратно прілізанние і зібрані в хвост. Дуже жіночно і стильно, з такою і на роботу, і в тренажерний зал можна сміливо піти і бути впевненою в тому, що сьогодні ви - чарівна і приваблива. 


Зачіска від Nina Ricci 

  

Ніна Річчі не сильно відзначилася від своїх колег по цеху. Модельєрів, дизайнерів і стилістів багато, а мода одна! Тут ми бачимо все той же р овний і гладкий пробор. Волосся закріплені звичайними маленькими заколочкамі і лежать на плечах в хаотичному порядку, надаючи образу екстравагантно і якийсь вечірній шик. 

Зачіска від «Luis Vuitton» 


Тут опинився в предпочтении шикарний начес. Волосся з усієї голови зібрані в великий пучок і являють собою щось схоже на челка, а, може, навіть і на шапочку. З таким спорудженням на голові - настільки яскравою, неординарною і привабливою зачіскою, ви зможете здивувати не тільки своїх подружок, але й змусити звернути на вас увагу чоловічої статі на який-небудь світській вечірці. 

Якщо привілейована в цьому сезоні недбалість, все-таки, вам не по душі, тоді є відмінний варіант заміни! Класика, як усім відомо, в моді завжди, тому на показах Chanel, Marni, Carolina Herrera і YSL панували шіньони. Також були представлені гребені в дусі гламуру 40-х, прибрати назад і підняті волосся, гладко зачесати челка. 

Для самих відданих шанувальниць кіс, відмовляються розпускати свої волосся, можемо запропонувати, так звану, недбало косу.

Незамінним аксесуаром в цій зачіску є стрічка. Edrem радить заплітати волосся «рибьім хвостом». Ідея образу була така: дівчата відправилися в подорож з гарною укладанням, але їм довелося три дні бігати по лісах. І як ви думаєте після цього буде виглядати їх зачіска? Сюжет був розвинений і з'явився на світ трохи растрепанний, простий і жіночний образ.


Зачіски чоловіків тут
Категорія: Культура | Переглядів: 18509 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 3
3 Наташа  
0
Дякую за інфо...
Неля, а яка у вас дипломна?

2 неля  
0
підхожа інформація і для дипломної і так. для себе. дякую.

1 людмила  
0
super


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]