Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 3.12.108.236

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494

Статистика

На сайті були




Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494







Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494
Головна » 2008 » Липень » 13 » Вінчання Пугачової і Галкіна
Вінчання Пугачової і Галкіна
Після вінчання Пугачової і Галкіна, РПЦ закликала співачку до покаяння



 




Все нові і нові чутки з'являються навколо пари Алли Пугачової і Максима Галкіна. Російська преса стверджує, що пара вже одружилася: обряд нібито пройшов під час гастролей ще в 2007 році в церкві Святої Трійці в Єрусалимі, де раніше Примадонна вінчалася зі своїм попереднім чоловіком Філіппом Кіркоровим, повідомляють РИА "Новости". 

Алла Борисівна зізналася у вінчанні священикові Міодрагу Глісичу під час сповіді в Спасо-преображенському православному приході в Баден-Бадені. 

У свою чергу в Московському патріархаті заявили, що не давали благословення на вінчання Алли Пугачової з Максимом Галкіним. 

"Пугачовій потрібно більше думати про покаяння, ніж про співжиття з черговим хлопчиком", - заявив в четвер заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського патріархату єпископ Марк. 

Чутки про весілля хвилюють ЗМІ вже давно, нещодавно з'явилася інформація про те, що Микола Басков буде тамадою, а весільну сукню пошиє давній друг примадонни Валентин Юдашкін. 

Нагадаємо, що Аллу Борисівну з Максимом Галкіним познайомив Кіркоров в 2001 році, тоді ще її чоловік, у Вітебську на фестивалі "Слов'янський Базар". Цікаво те, що познайомив їх тоді ще дійсний чоловік співачки. Із Кіркоровим Пугачова розлучилася тільки в 2005 році. 

Останні 7 років Пугачову і Галкіна пов'язувала зворушлива дружба - вони часто з'являлися разом на світських заходах, разом вели концерти і записувалися музичним дуетом. 

Примітно, що різниця у віці в цій зоряній парі вельми значна - 32-річний Галкін молодший за свою обраницю на 27 років. Для Пугачової це буде вже п'ятий шлюб, а для Галкіна - перший.

Категорія: Культура | Переглядів: 1096 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]