Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 3.144.124.232

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942

Статистика

На сайті були




Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942







Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942
Головна » 2008 » Червень » 29 » Идеальная жена!!!
Идеальная жена!!!

     Яка дружина є запорукою сімейного щастя


Освічена дружина є запорукою сімейного щастя. До таких висновків прийшли психологи з австралійського Інституту сім'ї і шлюбу.

 

В зв'язку з цим директор наукового закладу професор Алан Хейс заявив, що ризик розлучення у жінок, що не обтяжували себе знаннями, істотно вищий, ніж у дипломованих представниць прекрасної статі. "Дивно, але ще 40 років тому ситуація складалася далеко не на користь вчених дам", - підкреслив Хейс. За його словами, подібна тенденція виникла завдяки зміні соціального ставлення до економічно успішних жінок. Більш того, сучасні "Єви" навчилися дотримувати пропорції між роботою і сім'єю.

 

Тим часом, серед головних причин розлучення професор Хейс назвав домашні конфлікти, фінансову нестабільність, відмінності у відношенні до життєвих цінностей, вплив роботи, а також вік, в якому люди вступають в законний шлюб. Він також відзначив, що 76 процентів австралійців починають будувати своє життя з цивільного шлюбу. "Приблизно половина таких "осередків суспільства" розпадається, - відзначив Хейс.- А 8,8 проц від пар, що залишилися, розлучаються в перші п'ять років".

 

Професор Хейс висловився за організацію курсів з етики і психології сімейного життя, які могли б сприяти зміцненню відносин між подружжям, повідомляє АМІ-ТАСС.

Категорія: Культура | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]