Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 18.218.218.230

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942

Статистика

На сайті були




Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942







Опитування

Чого у новому році Ви хотіли б найбільше?
Всього відповідей: 942
Головна » 2008 » Червень » 10 » Зовнішнє незалежне оцінювання - найбільш радикальна і резонансна реформа в історії вітчизняної системи освіти
Зовнішнє незалежне оцінювання - найбільш радикальна і резонансна реформа в історії вітчизняної системи освіти
Володимир Полохало: Зовнішнє незалежне оцінювання - найбільш радикальна і резонансна реформа в історії вітчизняної системи освіти
Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Володимир Полохало зазначив, що на випускників загальноосвітніх навчальних закладів у цьому році після основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання чекає ще одне випробування. "Йдеться про участь у конкурсі для вступу до вищого навчального закладу" - сказав він у прямому ефірі на радіо "Свобода" 6 червня 2008 року.

Народний депутат підкреслив, що "всебічну і об’єктивну оцінку такого масового заходу, як тестування, можна робити лише після завершення вступної кампанії до вищих навчальних закладів". Але він додав, що вже сьогодні можна робити висновок, що "зовнішнє незалежне оцінювання - це найбільш радикальна і найбільш резонансна реформа в історії вітчизняної системи освіти".

"Зараз проводиться величезна робота щоб мінімізувати ризики і проблеми, які пов’язані з переходом на всеохопне незалежне оцінювання знань," - повідомив В.Полохало.

Голова Комітету проінформував, що Комітет з питань науки і освіти в лютому і в квітні фундаментально розглядав питання зовнішнього незалежного оцінювання. Комітеті проводив численні круглі столи у Львові, Сумах, Харкові, Сімферополі, зустрічі, наради із ректорами і директорами навчальних закладів. Про це повідомляє керівник прес-центру Інформаційного управління Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Анастасія Бродзянська.

"Ми рекомендували, зокрема, Міністерству культури і науки взяти до уваги дуже багато чинників, які, можливо, допомогли сьогодні тим, хто вступає до вищих навчальних закладів, мати рівні умови або більш-менш рівні умови для отримання високоякісної вищої освіти. Бо це головний принцип," - відзначив Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Володимир Полохало.

Категорія: Тестування | Переглядів: 921 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]