Влащинецька ЗОШ

Info


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися
IP адрес : 3.129.23.30

Форма входу

Логін:
Пароль:

Категорії

Освіта [419]
Тестування [25]
Технології [118]
Спорт [11]
Культура [34]

Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494

Статистика

На сайті були




Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494







Опитування

Професія вчителя престижна у наш час
Всього відповідей: 494
Головна » 2008 » Квітень » 6 » Гороскоп на тиждень
Гороскоп на тиждень

З 2 ПО 9 ЛИСТОПАДА 
  Овни. 
Серйозний тиждень, що випробує усі ваші почуття, особливо нюх. Тому що і на роботі, і вдома буде проводитися цькування тарганів. Ваша любов до домашніх тварин не дозволить вам спокійно спостерігати за цією розправою, тому краще сідайте в трамвай і їдьте в довільному напрямку, куди рейки дивляться. 
   
  Тільці. 
Очікуйте хитливого настрою, що несприятливо вплине на роботу психіатрів. Якщо прийому психів не уникнути, постарайтеся бути максимально зосередженим. І не треба заявляти цьому самогубцеві: "А щурячою отрутою труїтися не пробували ?" 
   
  Близнюки. 
Відмінний період для підписання договорів, контрактів і ведення ділових переговорів з домогосподаркою. Ваша чарівність і вміння гарно викладати думки приведе до того, що господарка погодиться потерпіти з квартплатою. 
   
  Раки. 
Успіх у любові до грошей і вдалі побачення. Також можна робити культпоходи в церкву або синагогу. У бізнесменів ймовірні романтичні зустрічі з податковими інспекторами. 
   
  Леви. 
Цього тижня вдасться відновити відносини з давніми партнерами, тому що ви їм зненацька для себе повернете гроші. Ну, це і до кращого. Так що спіть спокійно. Здоров'я буде відмінним від нормального, але в гарну сторону . 
   
  Діви. 
Задоволення принесуть задовільні поїздки із сексуально-діловою метою. Незадовільний настрій принесуть подорожі без усякої чисто конкретної мети. Тому спочатку сім разів подумали - а один поїхали. 
   
  Терези. 
Можлива зустріч із вашими старими друзями. От і добре! Візьміть відгули і не напружуйтеся. Знайомі всі вуха продзижчать про вашу нову коханку. Нікого не слухайте. Кому яка справа, зрештою ? Будьте уважні при прийомі сильнодіючих ліків. Вони зненацька можуть сильно подіяти. Слабодіючі ліки ковтайте тоннами, щоб був хоч якийсь ефект. 
   
  Скорпіони. 
Прекрасний період, сприятливий усяким вечіркам і розвагам. У матеріальному плані мають бути великі витрати, тому що ви ж не можете з'явитися на ювілей без шикарного подарунка. Ранком наступного дня після ювілею рекомендується лягти і трохи поспати. Кажуть, корисно для здоров”я. 
   
  Стрільці. 
Всім людям цього знаку, ріст яких коливається від метр дев'яносто до двох п'ятдесят, можна спробувати влаштуватися в баскетбольну команду. Особливо якщо ви - негр. Низькорослим рекомендується задуматися про свою важку долю або спробувати вступити в трупу ліліпутів. 

  Козероги. 
Виграш у лотереї вам забезпечений. Тому сміливо ходіть по всіх кіосках і ощадкасах, купуйте білетики і вигравайте, вигравайте, вигравайте. До речі, зірки нагадують, що 10% від виграшу - тому , хто це напророчив. Коли, усупереч чеканням, ви програєтеся в дим, нічого страшного. Значить зірки мали на увазі моральний виграш. Тому що не в грошах щастя, а в умінні їх з достоїнством програти . 
   
  Водолії. 
Вдалий тиждень, який дозволить вам насолодитися збиранням харчових відходів, якщо ви - бомж. Якщо соціальний статус цілком нормальний, то сьогодні сприятливим буде відвідування їдальні, кафе, і крутих ресторанів. Зірки вважають, що офіціантові можна дати на чай 5-10% від загальної вартості обраних блюд мінус 100-200% від тієї суми, на яку він вас обрахував. 
   
  Риби. 
Невдалий період для страждаючих важкими захворюваннями. Не виключена можливість, що у вас щось буде хворіти . Якщо нічого не хворіє, то період удалий для розшифровки древніх клинописів і їзді на велосипеді. В другій половині тижня ви відчуєте несподіваний приплив емоцій. Зірки рекомендують зробити начальникові маленьку капость. Щоб було за що на вас репетувати. Продайте секрети фірми конкуруючій конторі. Викличте податкових інспекторів з перевіркою. Утім, чого я вас навчаю? Ви і так усе прекрасно знаєте.

Категорія: Технології | Переглядів: 5110 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]